Iepazīstinās ar izglītības iespējām ASV

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aeronavigācija, astronomija, bioķīmija, bizness un spēļu dizains – ar šīm un vēl vairāk kā 50 citām studiju programmām 15. oktobrī varēs iepazīties izstādē «Izglītība ASV 2014».

EducationUSA informācijas un testēšanas centrs sadarbībā ar ASV vēstniecību aicina apmeklēt izstādi „ Izglītība ASV 2014», kas notiks 15. oktobrī plkst. 16:00 Skolas ielā 11. Izstādē piedalās University at Buffalo, Florida Institute of Technology, Savannah College of Art and Design, Webster University Geneva, Green River Community College un Baltic American Freedom Foundation, apmeklētājiem piedāvājot iepazīties ar ļoti plašu programmu klāstu.

Augstskolu stendos būs pieejama informācija gan par studiju iespējām ASV- bakalaura, maģistratūras un doktorantūras studijas, vasaras skolas un angļu valodas apmācība, gan par ASV diploma iegūšanu Latvijā un Eiropā. Baltic American Freedom Foundation iepazīstinās klātesošos ar līderības programmu ASV jauniešiem pēc 11. klases, kā arī stipendiju un prakses iespējām ASV tiem, kas jau ieguvuši bakalaura grādu.

«Programmu dažādība un specializācijas iespējas, ko piedāvā ASV universitātes, ir tiešām pārsteidzošas. EducationUSA informācijas centrs ir gandarīts, ka spēj piedāvāt ieskatīties kaut nelielā daļā no plašā piedāvājuma. ASV augstskolas Latvijā neviesojas bieži un šī ir lieliska iespēja klātienē aprunāties ar to pārstāvjiem.» Komentē Una Lukjanova, EducationUSA informācijas centra koordinatore.

www.educationusa.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu