Breds Pits: «Tiku pie pirmā šaujamieroča, kad man bija seši gadi» (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Izrādās, ka Breds Pits nav bijis vienkāršs bērns. Kādā intervijā viņš atklājis, ka ticis pie sava pirmā šaujamieroča, kad viņam bija vien seši gadi.

«Mans brālis saņēma mana tēva, taču es - vectēva ieroci, kad vēl gājām bērnudārzā,» paskaidro Pits. Jau sešu gadu vecumā viņš mantoja šaujamieroci, taču astoņu gadu vecumā Pits pirmo reizi izšāvis.

«Pozitīvi ir tas, ka mans tēvs iemācīja pret ieroci izturēties ar cieņu,» atklāja Pits, piebilstot, ka nejūtas droši atrasties mājās ar sievu Andželīnu Džoliju un sešiem bērniem, ja vien kaut kur tas nav paslēpts.

Šī nav pirmā reize, kad aktieris tik atklāti paudis savu nostāju par ieročiem, vēsta «usmagazine.com».

2012.gadā intervijā portālam «Daily Mail» Pits atklāja: «Tas ir ļoti dīvaini, bet es jūtos labāk, kad man ir šaujamierocis. Ir sajūta, ka mana māja nav drošībā, ja tas kaut kur nav paslēpts. Tāda ir mana domāšana - pareiza vai nepareiza».

Misūri štatā dzimušais Pits atzīst, ka tas esot viņā ieaudzinājis dziļu cieņu pret ieročiem, lai arī tagad viņš pazīstams kā demokrātu piekritējs, kuri iestājas par ieroču stingrāku kontroli.

50 gadus vecais aktieris spēlē šomēnes gaidāmajā filmā «Fury» («Niknais») par Otro pasaules karu. Pits atklāja, ka viņa dēls Medokss pēc filmēšanas laukumā redzētā esot sācis interesēties par smago artilēriju.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu