Foto: «Riga Fashion Week» atklāšana pulcē modīgākos rīdziniekus (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis/Apollo

Ar pašmāju zīmole «Recycled.lv» modes skati 28.oktobrī tika atklāta jau 21. Rīgas modes nedēļa. Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā notiekošā skate pulcēja vienuviet pašus modīgākos rīdziniekus. Ieskaties fotogalerijā!

Kolekcijas «Recycled.lv» izgatavošanai pamatā izmantoti klasiski linu un vilnas apģērbi, radot tautas tērpu proporcijām, krāsām un sajūtām atbilstošus tērpu komplektus. Pārstrādājot apģērbus, mainīta to identitāte.

Apskatīt zīmola jauno kolekciju bija ieradušies vairāki Latvijā zināmi cilvēki. Tai skaitā latviešu televīzijas seja un modes eksperte Maija Silova, modele Simona Kubasova, modes žurnāliste Una Ulme, vairāki modes blogeri un citi.

21. Rīgas modes nedēļa norisināsies no 28. oktobra līdz 1. novembrim luksusa klases modes centrā «Podium» un citās vietās Rīgā. Piecus vakarus vairāk nekā divdesmit modes zīmoli no Latvijas un citām valstīm prezentēs savas 2015. gada pavasara/vasaras sezonas kolekcijas.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu