Andželīna Džolija gatava krasi mainīt nodarbošanos (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Savā jaunākajā intervijā aktrise Andželīna Džolija paziņojusi, ka būtu gatava spert nākamo soli un iesaistīties politikā.

Intervijā žurnālam «Vanity Fair» Džolija atklājusi, ka daudz strādājot filantropijas virzienā, jāapsver arī politiskie aspekti, ir jābūt atbildības sajūtai.

«Es patiešām neesmu pārliecināta, kādā jomā darbojoties es būtu vislietderīgākā. Pret savu darbu izturos ar apzinīgumu,» paskaidrojusi Andželīna, piebilstot, ka iespējas gadījumā būtu gatava arī darbam politikā, vēsta «foxnews.com».

Pirms neilga laika Lielbritānijas karaliene Elizabete II piešķīra amerikāņu kinoaktrisei Andželīnai Džolijai Britu impērijas ordeņa kavalieres titulu par viņas ieguldījumu kampaņā pret seksuālo vardarbību un paveikto britu ārpolitikā.

Papildus Džolija darbojas arī kā kinorežisore. Decembrī iznāks Džolijas otrā filma «Unbroken», kurā vēstīts par garo distanču skrējēju un kara varoni Luisu Camperini.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu