«Malaysia Airlines» pārstāvja teiktais satrauc pazudušās lidmašīnas pasažieru tuviniekus (43)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aviokompānijas «Malaysia Airlines» lidmašīnas pasažieru radinieki ir saniknoti, jo aviokompānijas pārstāvis kādā intervijā paziņojis, ka tiekot plānots oficiāli pasludināt lidmašīnu par «pazudušu», kā rezultātā tās meklēšana varētu tikt pārtraukta, vēsta ārvalstu mediji.

Aviokompānijas komercdirektors Hjū Danlīvijs intervijā «New Zealand Herald» apgalvojis, ka pašlaik tiekot precizēts datums, kad oficiāli tiks paziņots, ka lidmašīna, kas no radariem pazuda 8.martā, tiek oficiāli uzskatīta par «pazudušu».

Danlīvija teikto aviokompānija «Malaysia Airlines» noliegusi, taču tas jau paspējis satraukt radiniekus.

«Mums nav konkrēta datuma, bet tiklīdz tiks oficiāli reģistrēts, ka lidmašīna ir pazudusi, mēs varēsim piešķirt pilna apmēra kompensācijas pasažieru tuviniekiem,» intervijā sacījis Danlīvijs.

Kāds aviācijas nozares pārstāvis atzīmējis - tiklīdz lidmašīna oficiāli tiek pasludināta par pazudušu, tās meklēšanas darbi tiek pārtraukti.

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu