Kobzons nāk klajā ar paziņojumu saistībā ar «Jaunā viļņa» pārcelšanu (240)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijā «melnajā sarakstā» iekļautais Krievijas mākslinieks Josifs Kobzons paziņojis, ka tā ir muļķība - pārcelt «Jauno vilni» no Jūrmalas, vēstī «RIA Novosti».

Viņš nācis klajā ar paziņojumu, ka uz konkursa prezidentu Igoru Krutoju spiedienu izdarījušas Latvijas varasiestādes.

«Tā ir muļķība. Muļķība, jo Igors [Krutojs] nedrīkst to darīt - viņu spiež to darīt. Tas ir brends, kuru viņš izveidojis pirms 14 gadiem, tas jau ir atpazīstams brends daudzās pasaules valstīs, un jaunie mākslinieki grib nokļūt šajā forumā. Bet viņš tagad mēģina...lauzt šo konkursu. To nekādā gadījumā nedrīkst darīt,» sacīja Kobzons.

Viņš piebilda, ka piedāvātajām pilsētām [Baku, Soči, Kazaņa, Kaļiņingrada], vajadzētu pašām rīkot savus konkursus, par konsultantu pieaicinot Krutoju.

Vaicāts par šogad noteiktajām sankcijām pret vairākiem māksliniekiem, Kobzons sacīja: «Tas nekas, ka kādam atcēla, ka vēl kādam atcels. Bet jaunajiem izpildītājiem neaizliedz braukt uz šo konkursu, šis taču nav Kobzona konkurss, Gazmanova konkurss – tas ir jauno izpildītāju konkurss. Kāpēc tam viņiem atņemt iespēju?»

«Jaunais vilnis» Jūrmalā noticis kopš 2002.gada.

Komentāri (240)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu