Dzintars paskaidro, kāpēc dosies bērna kopšanas atvaļinājumā (136)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) līdzpriekšsēdētāja Raivja Dzintara došanās bērna kopšanas atvaļinājumā nav saistīta ar ģimenes pieaugumu, par to pats Dzintars pavēstījis paziņojumā Nacionālās apvienības mājaslapā.

Dzintars uzsver, ka nepretendē uz valsts pabalstu un arī algu par šiem mēnešiem viņš nesaņemšot.

«Man joprojām ir trīs dēli – sešus, četrus un vienu gadu veci. Bērnu mamma ikdienā ir kopā ar bērniem, tomēr ir situācijas, kad vajadzīga arī lielāka tēva klātbūtne. Katra cilvēka pienākums ir atrast līdzsvaru starp savām, ģimenes un sabiedrības interesēm. Ja kaut kas tiek izlaists, problēmas var rasties visās jomās,» skaidro Dzintars.

Dzintars uzsver, ka šajā laikā daudz vairāk laika pavadīs kopā ar ģimenes locekļiem, bet vienlaikus pievērsīsies arī savām lietām un sekos līdzi politikas procesam.

«Neliegšu padomu vai zināmu palīdzību, ja tāda būs vajadzīga komandas biedriem,» norāda Dzintars.

Dzintars esot informējis par to NA biedrus, kā arī detalizētāk paskaidrojis apstākļus, un saņēmis atbalstu šim lēmumam.

Jau ziņots, ka Nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars šīs nedēļas beigās plāno doties bērna kopšanas atvaļinājumā un uz tā laiku nolikt Saeimas deputāta mandātu.

Dzintars bērna kopšanas atvaļinājumā pdosies no 4.decembra un to viņš varētu izmantot maksimums sešus mēnešus.

Uz bērna kopšanas atvaļinājuma laiku politiķis plāno nolikt deputāta mandātu, kā to pieļauj Saeimas kartības rullis.

Dzintara vietā šajā laikā Saeimā varētu darboties Gatis Sprūds, kurš bija pirmais «aiz strīpas» Vidzemes vēlēšanu apgabalā. Sprūds ar «mīksto» mandātu kādu laiku strādājis Saeimā arī iepriekšējā parlamenta sasaukumā.

Komentāri (136)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu