Vai Džolija un Pits atļaus bērniem tikt pie pirmajiem tetovējumiem? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Intervijā ar «Radio Times» aktrise Andželīna Džolija atklāja, ka viņas un aktiera Breda Pita bērni jau vaicā par tetovējumiem. Viņu vecākais dēls Medoks jau tagad tādu vēlas.

Neskatoties uz to, ka gan Andželīnai, gan Bredam ir vairāki tetovējum, intervijā Džolija atklāja, ka viņas vīrs ir kategoriski pret to, ka viņu bērniem arī tādi būtu.

Breds nevēlas, lai viņu meitas izdarītu kaut ko nepareizi, tāpēc uzskata, ka arī tetovējumi nav nepieciešami, tomēr Džolijai esot grūtāk atteikt, it īpaši tāpēc, ka viņu dēls Medoks jau tagad lūdz tam atļauju.

Lai arī Džolijas un Pita bērni ietekmējas no saviem vecākiem un vēlas viņiem līdzināties, viņi neuzspiež bērniem sākt darboties aktiermākslā. Abi cer, ka bērni vēlēsies strādāt arī citās jomās, piemēram, politikā, kā rakstnieki vai aktīvisti.

Pāris kopīgi audzina sešus bērnus, Medoksam, kurš ir vecākais bērns, ir 13 gadi. Pits un Džolija salaulājās šī gada augustā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu