«Rimi Latvija» aizvien neplāno ieviest interneta veikalu (19)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Mazumtirgotājs «Rimi Latvia» pagaidām neplāno ieviest interneta veikalu, savukārt mazumtirgotājs «Maxima Latvija» interneta veikalu turpina attīstīt, aģentūrai BNS atzina kompāniju pārstāvji.

«Par interneta veikalu joprojām domas ir nemainīgas - tuvākajā laikā neplānojam to ieviest,» aģentūrai BNS sacīja «Rimi Latvia» vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Podskočija.

Savukārt «Maxima Latvija» komunikācijas vadītājs Jānis Beseris aģentūrai BNS norādīja, ka interneta veikals «e-maxima» turpina attīstīties. «Katru mēnesi savus pirkumus «e-maxima» uztic arvien vairāk jaunu pircēju un kopā šogad būsim piegādājuši divreiz vairāk pasūtījumu nekā gadu iepriekš,» viņš sacīja, piebilstot, ka pasūtījumu skaitu interneta veikalā zināmā mērā ietekmē arī sezonālie faktori, jo karstās vasaras dienās pasūtījumu skaits ir mazāks nekā sniegotās dienās.

Pēc Besera teiktā, pirktāko preču sarakstā ir smagas un izmēros lielas preces, piemēram, ūdens un cukurs, kā arī preces mazuļiem, tostarp autiņbiksītes un bērnu pārtika. «Tāpat teju katrā pasūtījumā ir arī kāds piena produkts, savukārt katrā trešajā - banāni,» viņš teica.

Tāpa Beseris norādīja, ka pirkuma summas e-veikalā ir dažādas, tajā skaitā, piemēram, lielākais pasūtījums - produkti uzņēmuma darbinieku dāvanām - šogad bija aptuveni 1800 eiro apmērā.

Viņš arī pavēstīja, ka «e-maxima» ir piereģistrējušies vairāk nekā 70 tūkstoši lietotāju.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka mazumtirgotājs «Maxima Latvija» interneta veikalu atklāja 2012.gada martā.

Tāpat ziņots, lai pārraudzītu interneta veikala «e-maxima» darbu un nodalītu šo tirdzniecības virzienu no «Maxima Latvija» pamatdarbības, «Maxima Latvija» šogad decembrī ir izveidojusi meitaskompāniju «Patrika».

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu