Šo 10 pašmāju slavenību ģimenēs šogad bijis pieaugums! (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Šis gads bijis brīnumu laiks vairāku Latvijā zināmu cilvēku dzīvēs. Vairāki populāri latviešu pāri šogad kļuvuši par vecākiem pirmo reizi vai sagaidījuši vēl vienu atvasi.  Esam apkopojuši 10 pašmāju slavenību ģimenes, kurās šogad parādījies mazs brīnumiņš. Sveicam!

Lūriņai un Eglienam - meitiņa

21.aprīlī Nacionālā teātra aktrise Ditai Lūriņai-Eglienai piedzima otrais bērns - meitiņa Grēta. Viņas tētis ir aktieris Mārtiņš Egliens.

Šefpavāram Martiņam Sirmajam - otrais bērns

25.aprīlī piedzima pavāra Mārtiņa Sirmā un viņa sievas Sandras otrā atvase - meita Austra.

Olgai Pīrāgs - ceturtais mazbērns

30.aprīlī pasaulē nāca džeza dziedātājas Olgas Pīrāgs ceturtais mazdēliņš Leons Adoniss Telonius. Viņa vecāki ir Olgas meita Diāna Pīrāgs-Često un franču finansists Frenks Često.

Hermanim un Krūzei - meitiņa

28.maijā pasaulē nāca Jaunā Rīgas teātra režisora Alvja Hermaņa un aktrises Kristīnes Krūzes meita Elza Mētra. Pārim jau ir 5 un 3 gadus veci dēli.

Elīnai Doļģei - pirmdzimtā

17.septembrī savu pirmo bērniņu pasaulē laida televīzijas raidījuma vadītāja Elīna Doļģe. Meitiņas Karolīnas tēvs ir Latvijas florbola izlases kapteinis Oskars Fīrmanis.

Kristīnei Garklāvai otrs puika

8.maijā par sava otrā dēla māmiņu kļuva televīzijas raidījuma «900 sekundes» vadītāja Kristīne Garklāva. Bērnu tētis ir Kristīnes dzīvesbiedrs nekustamo īpašumu aģentūras «Arco Real Estate» vērtētājs Mārtiņš Sproģis.

Mārim Grigalim pirmais bērns

17.janvārī par vecākiem kļuva arī laika ziņu moderators Māris Grigalis un viņa sieva A/S Reverta valdes asistente Zane Grigale. Dēls tika nosaukts par Kristeru.

Evelīnai Strazdiņai - ceturtā atvase

Arī raidījuma «Bez Tabu» vadītājas ģimene Evelīna Strazdiņa šogad piedzīvoja ģimenes pieaugumu. Viņa 18.novembrī pasaulē laida jau ceturto atvasi - meitu Stīnu Aleksandru. Bērna tēvs ir tehnoloģiju speciālists Ivars Strazdiņš.

Valērijam Karginam - meita

12. maijā par meitas Emīlijas vecākiem kļuva eksbaņķieris Valērijs Kargins un viņa dzīvesbiedre Anna Barinova. Abiem pāriem šis ir otrais bērniņš.

Holšteiniem - pirmdzimtā

12. aprīlī grupas «Astro'n'out» soliste Māra Upmane-Holšteine un viņas vīrs Jānis Holšteins-Upmanis (Goran Gora) sagaidīja savu pirmdzimto - meitu Ronju.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu