Latvijas prezidentūras oficiālajai tīmekļa vietnei ieviesti nepieciešamie drošības risinājumi (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības (ES) Padomē oficiālajai mājaslapai «eu2015.lv» ir ieviesti nepieciešamie drošības risinājumi aizsardzībai pret iespējamajiem uzbrukumiem, aģentūrai LETA pastāstīja prezidentūras Komunikācijas un sabiedrisko attiecību departamenta vadītāja Linda Jākobsone.

Mājaslapa, kura izmaksājusi 119 200 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), būs viens no svarīgākajiem rīkiem komunikācijas nodrošināšanai ar visām ieinteresētajām pusēm un vienlaikus Latvijas digitālā vizītkarte.

Vietnē būs pieejama visa veida nepieciešamā informācija par Latvijas prezidentūru, tostarp būs pieejamas notikumu tiešraides, oficiālās fotogrāfijas, kuras varēs izmantot bez maksas, kā arī kontaktu saraksts, kas atvieglos darbu delegācijām un medijiem.

Jākobsone skaidroja, ka sadarbībā ar VAS «Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs» un Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūciju (CERT.LV) Latvijas prezidentūras sekretariāts ir strādājis pie tā, lai nodrošinātu drošības risinājumu ieviešanu prezidentūras mājaslapas aizsardzībai pret iespējamiem uzbrukumiem.

Jau ziņots, ka Latvija 2015.gada 1.janvārī rotācijas kārtībā uz sešiem mēnešiem uzņemsies ES Padomes prezidējošās valsts pienākumus.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu