Nikola Šercingere atklāj savu skaistuma noslēpumu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Trīsdesmit sešus gadus vecā dziedātāja rotā jaunāka «Cosmopolitam body» izdevuma vāku un intervijā stāsta par veselīgu dzīvesveidu, kā arī to, kā viņai izdodas saglabāt savu ķermeni perfektu.

Nikola Šercingere atzīst, ka viņai tāpat kā lielākajai daļai sieviešu svars mainās ik pa laikam. Ir gan labās dienas, gan sliktās dienas.

Kādreiz dziedātāja trenējās katru dienu, tomēr pēc trīsdesmit gadu sasniegšanas centās atrast balansu, jo nevēlējās dzīvot tikai sporta zālē.

Ziemas laikā Nikolai gribas vairāk ēst un našķoties ar dažādām garšīgām lietām, tās viņa sev arī sev neliedz, tomēr ēd ar mēru. Dziedātājas ēdiena diena izvēle mainās arī no valsts, kurā viņa atrodas.

Lai iegūtu laimi un būtu skaists māksliniece iesaka atrast balansu starp fizisko, garīgo stāvokli un veselību. Ja visas lietas ir balansā, vienmēr būs enerģija, būs arī veselība un ķermenis būs lieliskā kondīcijā.

Vai arī tev ir kāds skaistuma noslēpums?

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu