Bjorka martā izdos jaunu albumu (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ekstravagantā islandiešu dziedātāja Bjorka martā izdos savu devīto mūzikas albumu «Vulnicura».

Tas būs mūziķes pirmais ieraksts četru gadu laikā.

«Dāmas un kungi, ar lepnumu paziņoju, ka mans jaunais albums iznāks martā. Tā nosaukums ir «Vulnicura»,» Bjorka paziņoja ar roku rakstītā vēstulē, kas publicēta sociālajos tīklos.

Albumā ietilps deviņas dziesmas. Sešas no tām pilnībā sacerējusi Bjorka, savukārt pārējo radīšanā piedalījies dziesmu autors Džons Flins un venecuēliešu producents Arka, kurš iepriekš sadarbojies ar reperi Kanji Vestu.

Šomēnes atklātībā nonāca ziņas, ka islandiešu dziedātāja vasarā uzstāsies Ņujorkas mūzikas festivālā «Governors Ball» līdzās amerikāņu rokgrupai «The Black Keys» un kanādiešu reperim Dreikam.

49 gadus vecā Bjorka pazīstama ar neparasto māksliniecisko redzējumu un vēlmi ļauties eksperimentiem ar skanējumu un tehnoloģijām. Islandiešu dziedātājas 2011.gadā iznākušais «Biophilia» ir pirmais albums, kas izdots interaktīvu aplikāciju veidā.

Vienlaikus ar albuma iznākšanu Ņujorkas Modernās mākslas muzejā tiks atklāta izstāde par Bjorkas karjeru, kā arī izdota grāmata «Bjork: Archives».

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu