Ilze Jurkāne sadala mantu un šķiras no vīra (209)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Tuvākajā laikā tiks šķirta kādreizējā ārlietu ministra Jāņa Jurkāna (68) un finansistes Ilzes Jurkānes (63) laulība, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Pārim šobrīd ir veiksmīgi izdevies vienoties par mantas sadalīšanu un atliek vien gaidīt likumīgu laulību šķiršanas dokumentu.

Publiskajā telpā Ilze un Jānis joprojām cenšas uzvesties kā saskanīga ģimene, tomēr smalkajās aprindās runā, ka abiem ir saspringtas attiecības - neizpaliek skandāli, skaļu vārdu apmaiņa un plīstoši trauki.

Aizvadītā gada vasarā bulvārpresē parādījās ziņas, ka Jānim jau apmēram gadu ir attiecības ar citu, precētu sievieti - Rīgas Stradiņa universitātes profesora Pētera Apses sievu, angļu valodas pasniedzēju Lindu Apsi.

Arī Apšu ģimene esot šķiršanās procesa gaidās, vēsta «Kas Jauns».

«Mīlestība iet tandēmā ar respektu. Iemīlēšanās un kaisle ir laba, to vajag, bet tas otrs cilvēks ir jārespektē,» raidījumam «Viņai ir viedoklis» intervijā reiz teikusi Ilze.

Pāra kopīgie paziņas jau atklājuši, ka Ilze sākusi atvadīties no Latvijas draugiem, lai atgrieztos dzimtajā Amerikā.

Komentāri (209)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu