Džonijs Deps joko, ka viņam uzbrukusi čupakabra (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

28.janvārī Tokijā norisinājās preses konference, kurā piedalījās pazīstamais amerikāņu kinoaktieris Džonijs Deps. Tās laikā viņš attaisnojās, kāpēc konference nenotika dienu iepriekš, kā bija plānots.

Aktieris Džonijs Deps pastāstīja, ka bija nedaudz apslimis, tomēr tas nebija iemesls, kāpēc tika pārcelta preses konference,

«Vakar no rīta man uzbruka ļoti rets radījums vārdā «čupakabra». Es cīnījos ar to vairākas stundas. Tas ir ļoti ietiepīgs un ļauns radījums,» jokoja Deps. «Es viņu nometu no 23.stāva, tāpēc mēs viņu vairs nekad neredzēsim. Paldies par sapratni!»

Preses konferencei par Džonija Depa jaunāko filmu «Mortekajs» vajadzēja notikt dienu iepriekš - 27.janvārī. Organizatori to atcēla stundu pēc tās sākšanās, jo Deps nejutās labi.

Čupakabra tulkojumā no spāņu valodas nozīmē «kazu vampīrs». Par šo dzīvnieku, kas ir tik noslēpumains un šausminošs, sāka runāt pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados, kad vietējie iedzīvotāji to biju redzējuši kalnos Puertoriko. Kalnos tika atrasti arī nogalināti dzīvnieki, kuriem bija izsūktas asinis. Kāds aculiecinieks aprakstīja čupakabru kā ķengurveidīgu dzīvnieku ar milzīgiem ilkņiem un sarkanām acīm vistas olas lielumā, gari ilkņi un dzelkšņi ir visas muguras garumā. Veterinārārsti domā, ka tas varētu būt vilku un suņu krustojums.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu