Kamēr sieva ārzemēs, Jurkānu dzīvoklī saimnieko cita (248)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Kamēr Jāņa Jurkāna (68) sieva Ilze atrodas Amerikā, no kurienes viņas sociālo tīklu profili ik pa laikam vēsta par dažādu mākslas un kultūras pasākumu apmeklēšanu, viņu ģimenes Rīgas dzīvoklī jau saimnieko cita - Jāņa Jurkāna jaunā sirdsdāma Linda Apse (43), vēsta izdevums «Kas Jauns».

Pie politiķa Rīgas dzīvokļa gan dienā, gan arī naktī stāv viņa sirdsdāmas Lindas Apses automašīna. «Kas Jauns» vēsta, ka Apse nereti iznes arī atkritumus, turklāt nakts melnuma aizsegā daždien no kāpņutelpas kopīgās gaitās iziet abi kopā.

Par to, ka Jurkānu ģimenē iestājusies krīze un politiķis ieskatījies pazīstamā zobārsta Pētera Apses (72) sievā tika ziņots jau aizvadītā gada vasarā. Toreiz eksministrs paziņoja, ka šī informācija ir absurda, kā arī nav patiesa, tomēr izskatās, ka Jurkāns mānījies.

Arī Apšu ģimene esot šķiršanās procesa gaidās.

Jau ziņojām, ka Ilze un Jānis Jurkāni veiksmīgi vienojušies par mantas sadalīšanu un šobrīd tiek gaidīti likumīgi šķiršanās dokumenti.

Pāra kopīgie paziņas jau atklājuši, ka Ilze sākusi atvadīties no Latvijas draugiem, lai atgrieztos dzimtajā Amerikā.

Komentāri (248)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu