Ilze Jurkāne liek neuzticīgajam vīram pamest dzīvokli (163)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Bijušā ārlietu ministra Jāņa Jurkāna sieva Ilze, ieraugot izdevuma «Kas Jauns» izplatītās fotogrāfijas, kurās redzams, ka viņas prombūtnes laikā Rīgas dzīvoklī saimnieko Jurkāna mīļākā, zobārsta Pētera Apses sieva Linda Apse, nekavējoties aicinājusi vīru dzīvokli pamest.

Žurnālam «Privātā dzīvē» finansiste Ilze Jurkāne atklājusi, ka visvairāk bijusi satriekta par vīra melīgajiem vārdiem. Savā vārda dienā viņa vaicājusi, kad Jurkāns pēdējo reizi runājis ar Lindu, viņš atbildējis, ka tas bijis simts gadus atpakaļ. Liels bijis Ilzes pārsteigums, kad trīs dienas vēlāk viņa ieraudzījusi fotogrāfijas pašmāju bulvārpresē, kurās redzama Linda iznākam no Jurkānu Rīgas dzīvokļa ar atkritumu maisiem rokās.

Jānis centies taisnoties, ka Linda viņam, saslimušam cilvēkam, nesusi tikai zāles, tomēr Ilze uzskata, ka svētums, kopīgās mājas slieksnis, ticis pārkāpts.

Ilze Jurkāne intervijā izdevumam «Privātā dzīvē» atklājusi, ka viņai nav saprotams, kā vīrs atļāvies abu mājās ielaist Lindu, tāpēc viņai bija svarīgi, lai Jānis no dzīvokļa aiziet. Pēc sievas lūguma, viņš to labprātīgi arī izdarījis.

Ilze abu attiecības nenožēlo un kaunu neizjūt. Viņasprāt, nožēla un kauns būtu jāizjūt viņas vīram.

Ziņas par to, ka Jānis Jurkāns ir ieskatījies Lindā, klajā nāca aizvadītā gada vasarā, toreiz bijušais ārlietu ministrs noliedza gan sānsoli, gan šķiršanos no sievas. Tomēr šobrīd tiek kārtoti šķiršanās dokumenti, kā arī abi jau sadalījuši mantu, turklāt Jurkānu Rīgas dzīvoklī nereti mēdza viesoties arī Linda Apse.

Komentāri (163)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu