«Jaunais vilnis» un Comedy Club» Jūrmalā joprojām oficiāli nav atcelti (33)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jūrmalas pašvaldībā joprojām nav saņemti oficiāli rezervāciju atteikumi ne no «Jaunā viļņa», ne «Comedy Club» organizatoriem, taču, tā kā nav saņemti arī apstiprinājumi par pasākumu norisi, Jūrmalā jau tiek plānots Dzintaru koncertzāles vasaras repertuārs, aģentūrai LETA apliecināja Jūrmalas domē.

Kad repertuārs būs saplānots, dome informēs par vasarā plānotajiem pasākumiem - repertuāru plāno publiskot februāra otrajā pusē.

Kā ziņots, festivāla «Jaunais vilnis» rīkotāji šovasar Dzintaru koncertzālē organizēšot citu pasākumu - citā formātā un ar citu nosaukumu, raksta portāls «rus.lsm.lv», kuram to pavēstījis kāds avots, kurš vēlējies palikt anonīms.

Plānots, ka Jūrmalā varētu notikt vairākas dienas ilgs šovs ar populāru Krievijas estrādes zvaigžņu piedalīšanos. «Jaunā viļņa» vadītāja Igora Krutoja pārstāvji pašlaik risinot sarunas par Dzintaru koncertzāles īri. Atšķirībā no festivāla «Jaunais vilnis» nav paredzētas pasākuma tiešās translācijas televīzijā.

LETA arī ziņoja, ka, iespējams, pēc Maskavas vadošo politiķu rīkojuma Jūrmalā savus pasākumus vairs nevar rīkot konkurss «Jaunais vilnis», «KVN», kā arī humora šovs «Comedy Club», vēl decembrī vēstīja laikraksts «Vesti». Kā jau vēstīts, Krievijas humora šovi «KVN» un «Jūrmala» («Jurmaļina») oficiāli atcēluši pasākumu datumu rezervācijas šī gada jūlijā Dzintaru koncertzālē, tajā pašā laikā organizatori lūguši rezervēt laiku pasākumu norisei Dzintaru koncertzālē nākamajā gadā, aģentūra LETA uzzināja Jūrmalas pilsētas domē.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu