Viņš ir apsmiekls, par Valsts prezidentu saka Vidiņš (828)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums/Youtube.com

Partijas «Vienotība» biedrs Juris Vidiņš, kurš neilgi pēc 12.Saeimas vēlēšanām ziņoja par iespējamu balsu pirkšanu, velta skarbus vārdus gan Valsts prezidentam Andrim Bērziņam, gan partijas biedrei, premjerei Laimdotai Straujumai.

«Nedod, Dievs, ka man atkal būs jākaunas par pirmo valsts amatpersonu. [Pašreizējais prezidents Andris] Bērziņš būtu apsmiekls visai valstij. Lai viņš mani sūdz tiesā, bet tās ir manas domas,» Latvijas Televīzijas raidījumā «Viens pret vienu» sacīja Vidiņš, pamatojot, ka Bērziņš «nespēj pateikt sakarīgu teikumu».

Valsts prezidenta amatā Vidiņš vēlētos redzēt vai nu Sandru Kalnieti («Vienotība»), vai Egilu Levitu. «Citus es neredzu,» sacīja viņš.

«Man ir kauns par Latvijas pirmo un trešo amatpersonu, un to es neslēpšu. Tā ir mana pārliecība. Par manu pārliecību taču nevar mani sodīt un izsviest no tās partijas, pie kā dibināšanas es biju klāt,» sacīja Vidiņš, precizējot, ka viņam ir kauns par prezidentu un premjeri Laimdotu Straujumu.

Vidiņu neapmierina premjeres nekonsekvence, kā arī «tūļāšanās ar KNAB lietu».

Komentāri (828)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu