Kas ir «Eirovīzijas» atlases uzvarētājas Aminatas sirdsāķītis? (102)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pašmāju bulvārpresē parādījušās ziņas par to, kas ir dziedātājas Aminatas Savadago mīļotais. Ilgu laiku 21 gadu vecā dziedātāja publiskus pasākumus apmeklēja vienatnē, taču pēdējā laikā sākusi to darīt kopā ar draugu.

Šobrīd jau apmēram piecus gadus Aminata ir kopā ar Ņikitu Ļebedevu (20). Janvāra beigās abi kopā parādījās Kongresa namā, kur uzstājās krievu komiķis Aleksandrs Reva.

Tumšādainā dziedātāja žurnālam «Privātā Dzīve» atklājusi, ka nav tā, ka speciāli nekur neiet kopā ar draugu, taču labprāt izvairās no privātās dzīves izrādīšanas citiem.

Reiz intervijā žurnālam «Klubs» Latvijas pārstāve «Eirovīzijā» atklāja, ka attiecības mēdz ietekmēt arī viņas mūziku. Ja tās pasliktinās, arī viņas dziesmas un to teksti paliek drūmāki.

22.februāra vakarā pašmāju dziedātāja Aminata Savadago ieguva skatītāju simpātijas un uzvarēja jauno dziedātāju konkursā «Supernova 2015», maijā Aminata dosies uz Austriju, kur pārstāvēs Latvijas valsti starptautiskajā «Eirovīzijas» dziesmu konkursā.

Komentāri (102)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu