«Malaysia Airlines» lidmašīnas pazušana: parādās satraucoši jaunumi (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

 Aviācijas katastrofu eksperti, analizējot satelītu datus, nonākuši pie secinājuma, ka pērnā gada martā pazudušo aviokompānijas «Malaysia Airlines» lidmašīnu nezināmi ļaundari varētu būt novirzījuši Antarktīdas virzienā, vēsta «New Zealand Herald».

Saskaņā ar analizētajiem datiem, lidmašīna atradusies gaisā vēl vairākas stundas pēc tam, kad aviodispečeri pazaudēja kontaktus ar lidmašīnas pilotiem.

Turklāt lidmašīna trīs reizes mainījusi virzienu. Lidmašīna devusies uz rietumiem, pēc tam - uz dienvidiem un tad - Antarktīdas virzienā. Detalizētāk šī versija tikšot izklāstīta telekanāla «National Geographic» dokumentālajā filmā, kas televīzijā būs skatāma 8.martā - lidmašīnas pazušanas gadadienā.

Saskaņā ar eksperta Malkolma Brenera teikto, šāda lidmašīnas ekipāžas rīcība «skaidri liecina, ka kāds apzināti novirzījis lidmašīnu no maršruta».

Šobrīd meklēšanas operācijā iesaistīti četri kuģi, kas pārmeklējuši aptuveni 200 tūkstošus kvadrātkilometru.

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu