Teilore Svifta apdrošina kājas par summu, kādu Latvijā nopelna retais (16)

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Teilore Svifta nav vienīgā no slavenībām, kura apdrošinājusi kādu savu ķermeņa daļu, turklāt «apdrošināt kājas» nav pati dīvainākā lieta pasaulē, jo Holivudas zvaigznes uztraucas arī par savām krūšu spalvām vai rokas vidējo pirkstu (jā, arī šādas lietas slavenības mēdz apdrošināt). 

Ārvalstu bulvārprese vēsta, ka amerikāņu dziedātāja Teilore Svifta ir apdrošinājusi savas kājas par 40 miljoniem ASV dolāru (apmēram 36 miljoni eiro). Tieši šāda summa kādai apdrošināšanas kompānijai būs jāizmaksā populārajai dziedātājai, ja viņa gūs kādu kāju traumu.

Lai arī summa šķiet neticami liela, jāņem vērā, ka, ja mākslinieces kājām kaut kas notiks, viņas karjerai pienāks gals. Turklāt Sviftas mākslinieciskā karjera novērtēta 200 miljonu ASV dolāru vērtībā.

Jau iepriekš esam vēstījuši par slavenību visdārgāk apdrošinātajām ķermeņa daļām, tad nu lūk, sarakstu papildina arī dziedātājas Teilores Sviftas kājas.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu