Kerija Fišere: «Zvaigžņu karu» filma ir nolādēta (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Kerija Fišere uzskata, ka jaunā «Star Wars» («Zvaigžņu kari») franšīzes filma ir nolādēta, jo viņa iekļuvusi satiksmes negadījumā tikai dažas dienas pirms aktiera Harisona Forda avārijas neliela izmēra lidmašīnā.

«Viss notiek pa trim. Es piezvanīšu Markam Hamilam un apjautāšos, vai viss kārtībā. Man ir briesmīga nojauta, ka filma ir nolādēta,» sacīja 58 gadus vecā aktrise. «Pagājušajā svētdienā es braucu uz mākslinieku veikaliņu un iekļuvu negadījumā. Tas nebija nekas nopietns, un es necietu. Taču tā bija pirmā avārija, kurā jebkad esmu iekļuvusi.»

«Tad es palasīju ziņas un uzzināju, ka arī Harisonam bijusi avārija. Baidos, ka tas ir «Zvaigžņu karu» lāsts,» norādīja Fišere, kura spēlēja princesi Leju oriģinālajā zinātniskās fantastikas filmu triloģijā.

Kā jau ziņots, Forda antīkā Otrā pasaules kara gadu lidmašīna ceturtdien Santamonikā, ASV Kalifornijas štatā, veica avārijas nosēšanos golfa laukumā. Negadījumā aktieris savainojis galvu un ir nogādāts slimnīcā.

Pagājušogad Fords filmas uzņemšanas laukumā Lielbritānijā salauza kāju. Kinolentes uzņemšanu nācās uz laiku atlikt, kamēr Fords izveseļojās.

Fišere atklāja, ka esot Fordam uz slimnīcu nosūtījusi kasti ar alu. «Reiz viņš man jautāja, vai vēlos lidot, vai tomēr mēs varam iedzert alu? Viņš nepiekrita iedzert, ja es lidošu. Mūsu starpā tas iegājās kā joks, ka toreiz labāk padzēru alu, nevis lidoju. Tāpēc es viņam uz slimnīcu aizsūtīju alu ar zīmīti, ka varbūt šoreiz labāk vajadzēja iedzert,» stāsta aktrise.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu