Samantai Tīnai jau vairāk nekā gadu īpašas attiecības (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Dziedātāja Samanta Tīna jau vairāk kā gadu ir kopā ar izmeklētāju Nauri Liepiņu. Šobrīd dziedātāja atzīst, ka Nauris ir viņas miera osta, turklāt Liepiņš Tīnu redz, kā savu bērnu māti un nākamo sievu, vēsta izdevums «Privātā dzīve.»

Pāra pirmā tikšanās bija saistīta ar darbu, tas noticis aizpagājušā gada septembrī. Jau no pirmajām sarunas minūtēm abiem raisījušās simpātijas. Nauris atzīst, ka Samantu jau bija ievērojis šovā «O!Kartes akadēmija», jo viņa likusies ļoti talantīga, kas ar saviem priekšnesumiem spēja patīkami pārsteigt.

Attiecības sākās spontāni, tomēr nebija tā, ka Samanta būtu jāpierunā, Nauris atklāj, ka, aicinot uz randiņu, viņa piekritusi uzreiz.

Abi neslēpj, ka sākumā apzināti izvairījušies kopā iet uz publiskiem pasākumiem. Nauris paskaidroja, ka Samanta brīdinājusi par to, kādas tam varētu būt sekas. Lieka uzmanība nav bijusi tas, pēc kā viņš alka. «Attiecību sākuma fāzē gribas to visu nosargāt, negribas dalīties ar ikvienu. Ja esi atpazīstams- tu uzliec uz plaukstas ne tikai pats sevi, bet arī tuvos un mīļos cilvēkus,» uzskata Samanta.

Uz izdevuma «Privātā dzīve» jautājumu, kāda ir kopdzīve ar dziedātāju, kurai brīvdienās un svētku dienās jādodas uz darbu, Nauris atbild, ka tas ir dzīvesveids, kuru viņi izvēlējusies iet. «Cenšos viņu atbalstīt, braucu līdz uz koncertiem. Man vēl joprojām patīk tas, ko viņa dara uz skatuves,» teic Samantas mīļotais vīrietis.

Tieši kopīga sportošana kļuvusi par pāra vienu no šī pavasara aktīvākajiem hobijiem. «Būt kopā un darīt to, kas abiem patīk- tas ir patiešām forši. Šobrīd, kad ikdienas skrējiens ir patiešām traks, mums tā ir vēl viena iespēja abiem kopā pavadīt laiku,» rezumē Nauris.

Taujāts vai Nauris nav greizsirdīgs uz Samantas stiprā dzimuma faniem, viņš atbild, ka ir patīkami, ka savai sievietei pievērš uzmanību arī citi, bet visam ir robežas. Tīna atklāj, ka ir ļoti privātīpašnieciska un var kļūt ļoti impulsīva, tomēr Nauris māk viņu atgriezt atpakaļ uz zemes un nomierināt.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu