Citas «Germanwings» lidmašīnas pasažieri lidojuma laikā piedzīvo aizkustinošus mirkļus (60)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No_Water, CC BY-NC 2.0

Kāda pasažiere, kas lidoja ar aviokompānijas «Germanwings» lidmašīnu vien dažas dienas pēc traģiskās aviokatastrofas Francijas Alpos, sociālās saziņas vietnē «Facebook» pastāstījusi par aizkustinošu gadījumu, vēsta BBC.

Brita Ingliša, kura trešdien lidoja no Hamburgas uz Ķelni, sociālās saziņas vietnē pastāstījusi par to, ka lidmašīnas kapteinis īsā uzrunā vērsies pie pasažieriem.

Lidmašīnas kapteinis pasažieriem pastāstījis, ka viņam un viņa apkalpes locekļiem visiem ir ģimenes, un viņš «darīs visu iespējamo, lai šovakar būtu kopā ar savu ģimeni.»

Kapteiņa uzrunas laikā lidmašīnas salonā valdījis absolūts klusums.

«Viņš saprata, ko ikviens no pasažieriem domāja. Viņš sniedza, vismaz man, labu sajūtu par šo lidojumu,» rakstījusi pasažiere.

Kā ziņots, otrdien Alpos nogāzās «Germanwings» lidmašīna «Airbus 320», kas atradās ceļā no Barselonas uz Diseldorfu. Katastrofā gāja bojā visi 150 cilvēki, kas atradās lidmašīnā.

Francijas prokurori ceturtdien pavēstīja, ka «Germanwings» lidmašīnas otrais pilots Andreass Lubics apzināti nogāzis lidmašīnu.

Komentāri (60)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu