Video: Internetā nonācis videomateriāls ar «Germanwings» pilotu Lubicu (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Svētdien internetā nonācis videomateriāls, kurā redzams aviokompānijas «Germanwings» avarējušās lidmašīnas otrais pilots Andreass Lubics 2007.gadā – laikā, kad viņš bija 20 gadus vecs un mācījās kļūt par pilotu, vēsta ārvalstu mediji.

Videomateriālā redzams, kā Lubics, kurš tiek turēts aizdomās par «Germanwings» lidmašīnas tīšu nogāšanu Alpos, smaida un smejas, paceļoties gaisā ar planieri.

Video uzņemts 2007.gadā, kad Lubics bija 20 gadus vecs. Tiek vēstīts, ka video tapis laikā pirms Lubics paņēmis vairāku mēnešu pārtraukumu apmācībās, lai tiktu galā ar depresiju.

Vācu mediji vēsta, ka pēdējo gadu laikā Lubicam bijušas būtiskas redzes problēmas, taču, neraugoties uz tām, viņš turpinājis strādāt par pilotu aviokompānijā «Germanwings».

Iepriekš vēstīts, ka pagājušās nedēļas nogalē tika publicēti avarējušās lidmašīnas «melnās kastes» balss ieraksti. Tajos dzirdams, kā pirms lidmašīnas nogāšanās kapteinis Patriks Sondheimers izmisīgi mēģinājis atvērt pilotu kabīnes durvis, kliedzot «Atver tās nolādētās durvis!»

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu