Jurkāns: Vīrs savu sievu iepazīst tikai tiesas zālē (188)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Intervijā jaunākajam žurnāla «Una» numuram bjušais ārlietu ministrs Jānis Jurkāns atklāti paudis savas domas par sievietēm un situāciju, kura pēc 25 gadu kopdzīves viņam izveidojusies ar Ilzi Jurkāni.

Jau ilgu laiku medijos tiek apspriests Jāņa Jurkāna sānsolis ar citu sievieti. Pēc 25 gadu ilgas kopdzīves, bijušais ārlietu ministrs šobrīd ir patriekts no Rīgas dzīvokļa, dzīvo laukos un ar sievu kopā vairs nav.

Intervijā žurnālam «Una» Jurkāns paskaidroja, ka par krāpnieki neviens nepiedzimst: «Par tādu kļūst, ja attiecības sāk gruzdēt. Ja tu dzīvo ar atkorķētu jūtu pasauli un mājās valda saskaņa, tad visa tava enerģija un kaisle ir virzīta, lai darītu otru laimīgu.»

«Ir viena patiesība, kas sāk darboties manā situācijā: vīrs savu sievu iepazīst tikai tiesas zālē,» paskaidrojis bijušais ārlietu ministrs.

Bijušais ārlietu ministrs intervijā paskaidroja, ka apmēram 50% laulību tiek šķirtas. «To, kas notiek atlikušajos piecdesmit - to neviens nezina! [...] Tas ir baigais veiksmes stāsts. Man tā nesanāca...»

Ziņas par to, ka Jānis Jurkāns ir ieskatījies Lindā, klajā nāca aizvadītā gada vasarā, toreiz bijušais ārlietu ministrs noliedza gan sānsoli, gan šķiršanos no sievas. Pirms pāris mēnešiem žurnāls «Kas Jauns» publiskoja fotogrāfijas, kurās redzams, ka no Jurkānu Rīgas dzīvokļa ar atkritumu maisiem rokās iznāk Jurkāna mīļākā - Linda Apse.

Komentāri (188)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu