Pasažierus lidojumā uz Berlīni satrauc «Ryanair» pilota kabīnē notiekošais (77)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tonyhall, CC BY-ND 2.0

Īrijas Aviācijas pārvaldē uzsākta kāda incidenta izmeklēšana - kļuvis zināms, ka lidojuma laikā aviokompānijas «Ryanair» lidmašīnā diviem pasažieriem ticis ļauts ieiet pilota kabīnē.

Ārvalstu mediji vēstī, ka lidmašīna bijusi ceļā no Dublinas uz Berlīni.

«Ryanair» pārstāvis skaidrojis, ka incidentā iesaistīti trīs aviokompānijas darbinieki, kuri šajā reisā lidoja, tobrīd neveicot darba pienākumus.

Aviācijas pārvaldes amatpersonas uzsākušas izmeklēšanu pēc tam, kad satrauktie pasažieri bažījušies par divām sievietēm, kas iegājušas pilota kabīnē.

Aviokompānijā tikmēr taisnojas, ka visiem pasažieriem bija «Ryanair» ID karte un viņi bija pazīstami apkalpei.

«Ryanair» pārstāvis gan neprecizēja, kāda ir aviokompānijas politika attiecībā uz darbiniekiem, kas lidojuma brīdī neveic darba pienākumus, bet ieiet pilota kabīnē.

Kā zināms, notiekošais pilotu kabīnē pēc «Germanwings» lidmašīnas katastrofas kļuvis par jūtīgu tematu, kas licis neskaitāmām aviokompānijām visā pasaulē mainīt savas procedūras šajā jautājumā.

Komentāri (77)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu