Foto: «Uzvaras dienas» svinības pagaidām bez liela apmeklējuma (271)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Biedrības «9.maijs.lv» organizētās nacisma sagrāves svinības Rīgā, Uzvaras parkā, pagaidām nav visai kupli apmeklētas, novēroja aģentūra LETA. Tomēr arī iepriekšējos gados vairāk cilvēku Uzvaras parkā pulcējas tieši 9.maijā.

Sēdvietas pie skatuves, uz kuras uzstājas mākslinieki, aizņēmuši nepilni 100 cilvēki. Savukārt Uzvaras parkā, kur izvietotas ēdināšanas teltis, uzturas vēl daži desmiti svinību apmeklētāji.

Parkā sastopams liels skaits apsardzes firmas «Strong» darbinieku, kuri tērpušies atstarojošajās vestēs, kā arī vairāki Rīgas Pašvaldības policijas (RRP) darbinieki. Dīķī pie pieminekļa «Padomju karavīriem» novietota RPP motorlaiva. Savukārt parkam apkārt esošajās ielās patrulē gan Valsts policijas, gan RPP darbinieki ar dienesta transportlīdzekļiem, kuriem ieslēgtas bākugunis.

Parkā izvietotajās ēdināšanas teltīs pieejams popkorns, cukurvate, saldējums, daudzās tiek cepts šašliks, gatavots plovs, kā arī ir nopērkamas dažādas uzkodas.

Kā aģentūrai LETA paskaidroja daži pasākuma apmeklētāji, viņi šovakar atnākuši uz parku, lai pastaigātos ar ģimeni un baudītu koncertu. Viņi skaidroja, ka cilvēki nacisma sagrāves svinībās galvenokārt piedalīsies rīt, 9.maijā.

Kā ziņots, biedrība «9maijs.lv» šodien no plkst.18 Uzvaras parkā sākusi tradicionālās nacisma sagrāves svinības, kas turpināsies rīt, 9.maijā, visas dienas garumā. Svinības noslēgsies ar salūtu 9.maijā plkst.22.45.

Komentāri (271)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu