Kadirovs pamāca, kā būtu jārīkojas Obamam un viņa sabiedrotajiem (146)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs ar vēstījumu vērsies pie ASV prezidenta Baraka Obamas un viņa sabiedrotajiem, vēsta Krievijas mediji.

Kadirovs sociālās saziņas vietnē «Instragram» nosodījis Obamu un ASV sabiedrotos par neierašanos uz 9.maija svinībām Maskavā.

«9.maijā jūs [Obama] nebijāt Uzvaras parādē Maskavā, lai gan jūsu pienākums bija godināt miljoniem krievu karavīru, kuri karā gāja bojā,» pavēstīja Kadirovs, piebilstot, ka šādi Obama un ASV varēja pasaules teroristu līderiem parādīt, ka «vienoti esam gatavi cīnīties par mieru un taisnīgu pasaules kārtību».

«Tā vietā jūs likāt saprast, ka neesat gatavi vienotā frontē cīnīties pret jauna pasaules kara draudiem,» rakstīja viņš.

Kadirovs atgādina, ka «tautas zina, ka konfliktos Sīrijā, Lībijā, Irākā, Afganistānā un Jemenā vainojamas ir ASV un Eiropa.

«Esmu pārliecināts, ka jums visiem ir jāaizmirst pagātnes aizvainojumi, jāpārvar sīkas problēmas, bet tā vietā pasaules lielvarām jānāk kopā un jādomā, kur vedat šo pasauli. Varbūt kaut kas no tā iznāk. Cerēt uz to, ka sankcijas Krieviju padarīs par paklausīgu valsti, nav vērst,» rakstīja Čečenijas līderis.

Komentāri (146)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu