Pirmais «Eirovīzijas» pusfināls! Kā sokas Aminatai? (62)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šovakar norisināsies «Eirovīzijas» dziesmu konkursa pirmais pusfināls, kurā uz skatuves kāps 16 valstu pārstāvji un tikai 10 no tiem iegūs iespēju piedalīties finālā. Lai arī vēl šodien Aminata nepriecēs ar savu dziesmu «Love Injected», uz skatuves kāps mūsu kaimiņvalsts pārstāvji - igauņi.

Kamēr 16 dalībvalstu pārstāvjiem šovakar pienākusi «lielā diena», Aminata var vēl mazliet atpūsties, jo viņa pusfinālā piedalīsies 21.maija vakarā. 

Kā klājas Aminatai? Piedāvājam izlasīt Aminatas «Eirovīzijas» dienasgrāmatu par piekto dienu Vīnē (atklāšanas pasākums un sarkanais paklājs):

Tieši šodien bija sajūta, ka viss sākās pa īstam: Eirovīzijas 2015 atklāšanas pasākums pašā Vīnes centrā. Sarkanais paklājs, kameras, prožektori, greznība un vērienīgums. Tūkstošiem žurnālisti, fani, atbalstītāji un visi dalībnieki un delegācijas vienkopus. 

Katrs no dalībniekiem izdomājis savu piegājienu, kā noķert žurnālistu uzmanību. Mēs izvēlējāmies nepārspīlēt. Aminata ir dabiska, vienkārša un apburoša. Tas ir tas viņas šarms, ko visi apbrīno. Tāpat arī viņas netipisko, bet emocionāli piesātināto dziesmu Eirovīzijai.

Sarkanais paklājs ir kaut kas tāds, kuru noteikti ir vērts piedzīvot ikvienam māksliniekam. Uz katra soļa ir kāda atziņa, situācija, kas iemāca, rāda un dod pieredzi. Aminata noteikti šo pārbaudi izturēja: gan viņas tērps atzinīgi novērtēts Eirovīzijas blogeru stila topos, gan arī viņas atbildes uz žurnālistu jautājumiem bija personiskas, sirsnīgas un patiesas. Vai kas vairāk nepieciešams, lai labi pārstāvētu Latviju Eirovīzijā?

 

Red carpet:D #esc2015 #eurovision2015

A photo posted by Aminata (@aminata_savadogo) on

Šī vakara pusfinālā skatītāji varēs vērot 16 dalībvalstu pārstāvjus no Moldovas, Armēnijas, Beļģijas, Nīderlandes, Somijas, Grieķijas, Igaunijas, Maķedonijas, Serbijas, Ungārijas, Baltkrievijas, Krievijas, Dānijas, Albānijas, Rumānijas un Gruzijas. 

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu