Ilze un Jānis Jurkāni salabuši un atkal kopā? (75)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Leta

Aizvadītajā nedēļā norisinājās uzņēmēja Jūlija Krūmiņa rīkotā «Turaidas kvartāla» atklāšana, uz kuru abi kopā ieradās arī finansiste Ilze Jurkāne un bijušais ārlietu ministrs Jānis Jurkāns.

Jurkāni jau apmēram pus gadu kopā nebija parādījušies sabiedrībā, tomēr aizvadītajā nedēļā abi jau atkal manīti kopā, vēsta izdevums «Privātā Dzīve».

Tas, ka abi kopā ieradušies uz pasākumu, raisījis jautājumus daudzu viesi vidū, tomēr Ilze Jurkāne atklājusi, ka abi ar Jāni ir tikai draugi un abi ciena, kā arī augstu novērtē Jūlija Krūmiņa darbu.

«Ir jau labi, ka varam turpināt draudzību, un ceru - tas tā būs arī turpmāk,» teikusi Jurkāne.

Atgādinām, ka Ilze un Jānis Jurkāni pēc 25 gadu ilgas kopdzīves nolēmuši šķirties, jo bijušajam ārlietu ministram izveidojušās attiecības ar Lindu Apsi.

Ziņas par to, ka Jānis Jurkāns ir ieskatījies Lindā, klajā nāca aizvadītā gada vasarā, toreiz bijušais ārlietu ministrs noliedza gan sānsoli, gan šķiršanos no sievas.

Šobrīd Ilze un Jānis dzīvo šķirti.

Komentāri (75)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu