Žannas Friskes draudzene atklāj ģimenes noslēpumu (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Aizvadītā gada vasarā krievu dziedātāja Žanna Friske Rīgas dievnamā nokristīja savu dēlu Platonu. Kristībās piedalījās tuvākie ģimenes locekļi un draugi, tomēr, kā izrādās, šādas kristības varēja arī nenotikt.

Dziedātājas Žannas Friskes draudzene Olga Orlova atklājusi, ka Friskes un viņas dzīvesbiedra Dmitrija dēla Platona kristības varēja arī nenotikt, jo dēlēna vecāki nespēja par to vienoties.

Orlova krievu bulvārpresei pavēstījusi, ka Friskes vīrs Dmitrijs Šepeļevs nav dievticīgs un sākotnēji nevēlējās, lai abu kopīgais dēls tiktu kristīts. Dmitrijs ir ateists, savukārt Žanna - ļoti dievticīga.

Friskes draudzene Olga bijusi ļoti pārsteigta, kad ģimene tomēr aicinājusi viņu būt par krustmāti Platonam, jo iepriekš uzskatīja, ka kristības nenotiks.

2014.gada 25.jūlijā dziedātāja Žanna Friske ar vīru Vissvētās Dievmātes pasludināšanas pareizticīgo baznīcā Rīgā nokristīja savu dēlu Platonu.

Platona krustvecāki ir Žannas tuvākā draudzene, bijusī grupas «Bļestjaščije» dalībniece Olga Orlova un Maskavā populārs dīdžejs Fjodors Fomins.

Kristības notika laikā, kad Friske uzturējās Rīgā. Šobrīd viņa atrodas Maskavā, kur iziet rehabilitāciju kursus.

2013.gada nogalē klajā nāca ziņas, ka krievu dziedātājai Žannai Friskei ir smadzeņu vēzis.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu