DP veic kratīšanas saistībā ar aizliegumu sniegt tūrisma pakalpojumus Krimā (214)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: gingerbeardman, CC BY-NC-ND 2.0

Drošības policija (DP) veikusi kratīšanas divos objektos Rīgā, saistībā ar noteiktā aizlieguma sniegt pakalpojumus, kas tieši saistīti ar tūrisma darbībām Krimā un Sevastopolē, pārkāpšanu, aģentūra BNS uzzināja DP.

DP informē, ka 17.jūnijā veica tiesas sankcionētas kratīšanas divos objektos Rīgā (Marijas ielā 7 un Dzirnavu ielā 57), kas saistīti ar Latvijas reģistrētu juridisku personu.

Internetā pieejamā informācija liecina, ka šajās telpas atrodas ceļojumu birojs «MKBC TOUR». (Maskavas nama tūrisma aģentūra).

Šīs procesuālās darbības tika veiktas kriminālprocesā, kas uzsākts 2015.gada 4.jūnijā saskaņā ar Krimināllikuma 84.pantā «Starptautisko organizāciju noteikto sankciju pārkāpšana» paredzētajām noziedzīga nodarījuma pazīmēm.

Proti, par Eiropas Savienības Padomes Regulā noteiktā aizlieguma sniegt pakalpojumus, kas tieši saistīti ar tūrisma darbībām Krimā un Sevastopolē, pārkāpšanu. Šī kriminālprocesa ietvaros divām personām ir piemērots procesuālais statuss - persona, pret kuru uzsākts kriminālprocess.

Komentāri (214)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu