Žannas Friskes vīram Dmitrijam jauna mīļotā? (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Mūžībā aizgājušās krievu dziedātājas Žannas Friskes tēvs krievu medijiem sniedz vienu interviju pēc otras, kurās atklāj, ka ģimenei neesot bijušas labas attiecības ar Friskes vīru Dmitriju Šepeļevu, viņš Žannu apciemojis pārāk reti. Kāds avots krievu medijiem atklājis iespējamo iemeslu šādai rīcībai.

Kāds Friskes ģimenei tuvs draugs krievu bulvārpresei atklājis, ka televīzijas raidījuma vadītājam Dmitrijam Šepeļevam ir jauna mīļotā.

Tas, ka viņam parādījušās jūtas pret kādu citu sievieti, varētu būt par iemeslu tam, ka Dmitrijs nav apciemojis Žannu tik bieži, kā vēlētos viņas ģimene.

Vladimirs Friske vairākās intervijās krievu medijiem atklājis, ka nav apmierināts ar Žannas vīru Dmitriju. Viņaprāt, Šepeļevs piekritis, ka Žanna tiek ārstēta ar eksperimentāliem līdzekļiem, bet par to nav paziņojis ģimenei.

Tāpat medijos parādījušies dažādi apgalvojumi, ka Dmitrijs Šepeļevs centies gūt labumu un slavu Žannas smagās slimības dēļ. Pastāv iespēja, ka tieši Dmitrijs ziņojis vairākiem medijiem par Žannas atrašanās vietām, lai viņi spētu izveidot par to materiālu, bet viņš - saņemt ievērojamu atlīdzību.

Pēc ilgas cīņas ar smadzeņu vēzi Žanna Friske mūžībā aizgāja 15.jūnija vakarā. Apmēram nedēļu pirms savas nāves Friske pārstājusi atpazīt savu ģimeni, bet pēdējās divas dienas pavadījusi bezsamaņā. Notikuma brīdī Friskes vīrs un dēls atradušies Bulgārijā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu