Ļoti daudz Latvijas iedzīvotāju izvēlas «Weekend Festival Baltic» (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Neticams cilvēku daudzums no visas Eiropas gatavojas apmeklēt elektroniskās mūzikas festivālu «Weekend Festival Baltic», kas pirmo reizi notiks Baltijā igauņu pilsētā Pērnāvā.

Jau no pirmām tirdzniecības dienām īpaša interese parādījas Latvijas iedzīvotājiem. Festivāla organizatori informē, ka latvieši tirdzniecības ziņā aizņem pirmās vietas. Par to secina festivāla tirdzniecības vietu statistika.

Ļoti daudz elektroniskās mūzikas cienītāju izmantojuši «Braucam Kopā» portāla iespēju, ietaupot transporta izmaksas. Gribam atgādināt, ka katru dienu no Latvijas uz Pērnavu un atpakaļ tiks organizēti autobusi no vairākām pilsētām – Rīgas, Cēsīm, Valmieras, Liepājas un Ventspils.

Pēc Latvijas aptaujas datiem lielākā interese latviešiem ir par festivāla mūzikas grandiem, pasaules labākajiem dīdžejiem, tādiem, kā Martin Garrix, David Guetta, Armin Van Buuren un par favorītu ir kļuvis neviens cits, kā lieliskais Tiesto.

Organizētāji aicina laicīgi iegādāties biļetes, jo jau 90% ir izpārdots un varbūt jau tuvākajā laikā tādas iespējas vairs nebūs un biļetes būs pilnīgi izpārdotas. Biļetes visās Biļešu Serviss kasēs.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu