Lienes Greifānes tēvs piekauts gandrīz līdz nāvei (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu dziedātāja Liene Greifāne sociālajā vietnē «Twitter» vakar 10.augustā publicējusi informāciju, ka viņas tēvs piekauts gandrīz līdz nāvei.

«Ir gadījusies liela nelaime. Mans tēvs ir reanimācijā, sasists gandrīz līdz nāvei. Lūgšu jums atvēlēt sekundi un aizlūgt, lai viņš izķepurojas,» saviem «Twitter» sekotājiem vēsta Liene Greifāne.

Liene lūdz atsaukties aculieciniekus, ja tādi ir, lai pastāstītu, kas tieši ir noticis. Negadījums noticis Gaujā, pie dārza būdas.

Šodien, sociālajos tīklos Liene izteikusi pateicību visiem cilvēkiem, kuri atsaukušies un paziņojusi, ka viņas tēva stāvoklis ir stabils.

«Izskatās kā pirāts ar vienu aci. Sāk jau gudri spriedelēt un neklausīt māsiņas. Smags smadzeņu satricinājums un lieli galvas reiboņi, taču viss ārstējams. Galvenais jāklausa dakterus un nedrīkst kustēties daudz. Paldies par jūsu labajām domām. Bučas,» vēsta Liene.

Arī portāls «Apollo» Jānim Greifānam novēl veiksmīgu izveseļošanos!

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu