Kalvāne tomēr pārdomājusi - turpinās vadīt NVA (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) trešdien tikšanās laikā ar Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) direktori Inesi Kalvāni noslēdzis abpusēju vienošanos, ka NVA direktore turpinās vadīt aģentūru.

Ministrs tikšanās laikā augsti novērtēja Kalvānes līdzšinējo darbu, profesionalitāti, kā arī darba spējas, aicinot turpināt pildīt direktores pienākumus, informē labklājības ministrijā.

Kalvāne par NVA direktori tika iecelta 2012.gadā.

Vēl vakar tika ziņots, ka Kalvāne iesniegusi atlūgumu. NVA vadītāja «LNT Ziņām» atzina, ka atlūgumam ir personīgi motīvi, un tas saistīts ar viņas prioritātēm.

«Esmu pieņēmusi lēmumu vairāk sevi veltīt personiskai profesionālai izaugsmei, lai uzņemtos lielākus profesionālus izaicinājumus.»

NVA ir labklājības ministra pārraudzībā esoša valsts pārvaldes iestāde, kas īsteno valsts politiku bezdarba samazināšanas un bezdarbnieku, darba meklētāju un bezdarba riskam pakļauto jomā.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu