Jānis Jurkāns varētu precēties arī ceturto reizi (55)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Bijušais ārlietu ministrs Jānis Jurkāns intervijā televīzijas kanāla «RīgaTV24» raidījumā «Rampas Ugunīs», tā vadītājam Andrim Kivičam atklāja, ka iespējams varētu apprecēties arī ceturto reizi. Kā zināms, šobrīd Jānis un viņa trešā sieva Ilze dzīvo šķirti.

Uz raidījuma «Rampas Ugunīs» vadītāja Andra Kiviča uzdoto jautājumu par ceturtajām precībām, Jānis Jurkāns atbildēja, ka iespējams to varētu darīt.

«Galvenais ir divas reizes neapprecēties ar vienu un to pašu sievieti, neuzkāpt atkal uz tā paša grābekļa,» piebilda Jurkāns.

Par savām šī brīža attiecībām ar Ilzi Jurkāni viņš izvairījās runāt, aizbildinoties, ka uz raidījumu nav ieradies runāt par savu privāto dzīvi.

Tomēr pirms neilga laika izdevums «Kas Jauns» publicēja fotogrāfijas, kurās bija redzams, ka Jānis Jurkāns pludmalē pavada laiku kopā ar Lindu Apsi - sievieti, kuru žurnāls «Kas Jauns» pieķēra šiverējam pa Jurkānu pāra dzīvokli Ilzes prombūtnes laikā. Iespējams, Jurkāna nākamā sieva varētu būt Linda.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu