Friskes māsa atklāj nepatīkamu informāciju par Žannas vīru (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ir pagājuši vairāk nekā trīs mēneši kopš krievu dziedātājas Žannas Friskes nāves, tomēr intrigas ap viņas ģimeni un vīru Dmitriju Šepeļevu nerimstas. Žannas māsa Natālija nākusi klajā ar pārsteidzošu informāciju par Šepelevu.

Pēc krievu dziedātājas Žannas Frikses nāves bulvārprese vēstīja, ka mākslinieces ģimene un Dmitrijs Šepeļevs nespēj vienoties, kur turpmāk dzīvos Žannas un Dmitrija dēls Platons. Šobrīd Žannas māsa Natālija nākusi klajā ar informāciju, apgalvojot, ka Šepeļevs vēl pirms Friskes nāves pret viņu izturējies nepatīkami.

Natālija paziņojusi, ka Dmitrijs saucis savu sievu par briesmīgu, turklāt uzskatījis, ka bez viņa Žanna nomirtu, vēsta portāls «7d.org.ua». Uz Bulgāriju Dmitrijs aizbraucis, jo nevēlējies vairs satikties ar Žannu un viņas ģimeni.

Tāpat Natālija atklājusi, ka Žannas bērēs Dmitrijs vaicājies priesterim, pēc cik ilga laika viņš var sākt dzīvot kopā ar citu sievieti.

Lai arī Dmitrijs Šepeļevs šo informāciju komentējis nav, jāņem vēra, ka Frisku ģimenei un Žannas vīram nav tās labākās attiecības. Jau iepriekš bulvārprese vēstījusi, ka ģimene nespēj vienoties, kur turpmāk dzīvos Žannas dēls - Krievijā pie Frisku ģimenes vai Bulgārijā pie tēva.

Atgādinām, ka pēc ilgas cīņas ar smadzeņu vēzi Žanna Friske mūžībā aizgāja 15.jūnija vakarā. Apmēram nedēļu pirms savas nāves Friske pārstājusi atpazīt savu ģimeni, bet pēdējās divas dienas pavadījusi bezsamaņā. Notikuma brīdī Friskes vīrs un dēls atradušies Bulgārijā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu