Pikanti foto! Grupas «U2» solista meita izaugusi par pievilcīgu aktrisi (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Īru rokgrupas «U2» solista Bono meita Īva Hjūsone (Eve Hewson) piedalījusies pikantā fotosesijā vīriešu izdevumam «GQ». 24 gadus vecā aktrise izaugusi par tumšmatainu skaistuli, turklāt labākajā no pikantajiem foto Bono meita pozē tumši zaļā satīna naktskreklā.

Neskatoties uz to, ka Īva izaugusi par ļoti pievilcīgu dāmu, viņa negozējas tēva slavas saulītē vien. Bono meita cenšas sevi pierādīt aktiermākslā. Drīzumā viņu varēs redzēt režisora Stīvena Spīlgera jaunajā filmā «Bridge of Spies» (Spiegu tilts), kur piedalās arī aktieris Toms Henks. Šobrīd viņa spēlē seriālā «The Knick» kopā ar Ouenu Vilsonu, kurā tēlo medmāsu Lūsiju Elkinsu.

«GQ» intervijā aktrise atklāja, ka, lai arī šobrīd dzīvo Ņujorkā, viņas īru saknes seko visur, kur viņa dodas - Īvas Bruklinas dzīvokļa pretējā ielas pusē atrodoties īru bārs.

Hjūsone ir dzimusi Dublinā, tomēr viņas īru akcents nav tik izteikts kā tēvam. Intervijā jaunā aktrise atklāj, ka to iespējams dzirdēt vien brīžos, kad viņa dusmojas un ir jākliedz.

«GQ» savā mājaslapā publicējis trīs fotogrāfijas ar Bono meitu. Visos foto Īva Hjūsone, tērpusies naktskreklā, korsetē vai apakšveļā, pozē guļamistabā.

Lūk, viens no pikantās fotosesijas foto:

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu