Kaprīzais Džastins Bībers pēc vienas dziesmas pārtrauc koncertu (23)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers ceturtdien pārtrauca koncertu Oslo pēc vienas dziesmas izpildīšanas.

Mūzikas žurnāls «Billboard» ziņo, ka Bīberam nelielajā koncertā ar faniem bija jāizpilda piecas vai sešas dziesmas. Taču pēc hita «Boyfriend» nodziedāšanas, kamēr Bībers mēģinājis saslaucīt uz skatuves izlijušu ūdeni, fanes sākušas viņu raustīt aiz krekla.

«Paklausieties, vai jūs mani dzirdat?» aizkaitināti teica Bībers. «Es cenšos saslaucīt grīdu, lūdzu dodiet man sekundi laika.»

«Labi, man pietiek. Es pārtraukšu koncertu,» paziņoja 21 gadu vecais dziedātājs.

Vēlāk Bībers sociālajā tīklā «Instagram» publicēja atvainošanos faniem. «Diemžēl man šī bija traka nedēļa, garas darba dienas un pavisam nedaudz miega, taču man vienalga jābūt enerģiskam kameru un fanu priekšā,» skaidro dziedātājs.

«Es negribēju šķist nejauks, taču nolēmu pārtraukt koncertu, jo priekšējā rindā sēdošie cilvēki neklausījās. Cerams, ka spēsiet mani saprast. Es ne vienmēr rīkojos pareizi, taču esmu tikai cilvēks,» viņš uzsver. «Diemžēl tas ietekmēja arī citus. Ļoti atvainojos aizmugurējās rindās sēdošajiem cilvēkiem un visiem, kuriem liku vilties. Atvainojos televīzijas žurnālistiem, kuri iztērēja savu laiku, taču es to atlīdzināšanu nākamajā koncertturnejā.»

Šonedēļ Bībers bez paskaidrojuma pameta interviju ar spāņu radiostaciju.

Bībers 13.novembrī izdos savu jaunāko albumu «Purpose». Tajā piedalās reperi «Nas», «Big Sean» un Treviss Skots, kā arī dīdžejs «Skrillex», dziedātāja Ariana Grande un citi izpildītāji.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu