Skandāls «Saimniekšova» Gundas un Ģirta attiecībās turpinās; draud ar advokātu un policiju (52)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2.oktobrī televīzijas šova «Saimnieks meklē sievu» raidījumā saimnieki ar izvēlētajām līgavām bija devušies ceļojumos, tomēr ievērojamas nesaskaņas brauciena laikā piedzīvojuši Gunda un Ģirts.

Gundas un Ģirta brauciens uz Gruziju pārvērties par īstu murgu. Viss beidzies ar skandālu, turklāt 20 gadus jaunā līgava pārmeta saimnieka dzeršanu, grābstīšanos, kā arī bija neapmierināta par viņa kaitinošajām piezīmēm.

Portālam «skaties.lv» aizvainotais Ģirts sniedzis interviju, kurā atklāj, ka ceļojumā visi dzēruši vīnu un īpaši ar to aizrāvies nav, turklāt grābstīšanās gar Gundas dibenu bijusi izprovocēta situācija, kurā arī viņš nav vainīgs.

Saimnieks uzskata, ka galvenais iemesls abu nesaskaņām ir tas, ka Gunda nav vēlējusies abu attiecības ievirzīt nopietnā gultnē, tomēr viņš cerējis, ka viņa pārdomās. Ģirts vairākas reizes Gundai pat atzinies mīlestībā.

Lai arī televīzijas raidījumā redzētajā skandālā Gunda Ģirtam pārmetusi dzeršanu, saimnieks atklāj, ka meitene pati ir hroniska smēķētāja un izpīpējot apmēram vienu paciņu dienā.

Ģirts «skaties.lv» atklājis, ka meitene piedraudējusi viņam ar policiju un advokātu, ja saimnieks kaut kur publicēšot viņa paša uzņemtos Gundas kailfoto.

Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā tika publicētas erotiskas Gundas Jandavas fotogrāfijas, kuras uzņemtas pie fotogrāfa Aleksandra Sokolova.

Komentāri (52)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu