Džastins Bībers: Slava agrā vecumā ir grūtākā lieta pasaulē (24)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers atzinis, ka kļūšana slavenam bērnībā esot «grūtākā lieta pasaulē», vēsta britu laikraksts «The Guardian».

«Papētiet statistiku, cik daudzi slaveni bērni vēlāk sabrukuši un sabojājuši savu dzīvi,» sacīja 21 gadu vecais Bībers. «Šis dzīvesveids ir traks.»

«Piemēram, Kailija Dženere. Viņa dzīvo televīzijā kopš pašas bērnības. Katru reizi, kad viņa paskatās apkārt, tur ir kameras. Tas iespaido viņas domāšanu, uztveri par citiem cilvēkiem un to, kas viņai jādara. Tādas situācijas sabojā prātu, it īpaši šajā industrijā. Un jo sevišķi tas attiecas uz meitenēm,» uzskata Bībers.

Dziedātājs, kurš pēdējā laikā ziņu virsrakstos bieži iekļuvis skandalozās uzvedības dēļ, pirms diviem gadiem esot gandrīz ļāvis slavai sevi «pilnībā iznīcināt».

«Domāju, ka neesmu pietiekami labs un ka cilvēki nevar mani ciest,» viņš teica.

Pirms diviem gadiem Bībers paziņoja par aiziešanu no mūzikas. Tomēr šī gada augustā viņš izlaida dziesmu «What Do You Mean», kas bija pirmais singls no šomēnes gaidāmā albuma «Purpose».

Bībera karjera aizsākās 13 gadu vecumā, kad viņa uzņemto video vietnē «YouTube» pamanīja menedžeris Skūters Brauns.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu