Gvineta Paltrova dziedās jaunajā «Coldplay» albumā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu rokgrupas «Coldplay» solists Kriss Mārtins atklājis, ka jaunajā albumā dziedāšot viņa bijusī sieva Gvineta Paltrova.

Grupas septītajā albumā «A Head Full of Dreams» piedalīsies arī pāra bērni - 11 gadus vecā Epla un deviņgadīgais Mozus.

Gaidāmā albuma tapšanā piedalījusies amerikāņu popdīva Bejonsa, viņas trīsgadīgā meita Blū Aivija Kārtere, britu mūziķis Noels Galahers un zviedru dziedātāja Tūve Lū.

Jaunais albums iznāks 4.decembrī. Mārtins iepriekš izteicies, ka tas varētu būt «Coldplay» pēdējais ieraksts.

«Visi, kuriem lūdzām dziedāt albumā, ir mūsu dzīvē nozīmīgi cilvēki,» Mārtins sacīja intervijā laikrakstam «The Wall Street Journal». «Es mācos novērtēt ikvienu cilvēku.»

Paltrovas balss būs dzirdama dziesmā «Everglow». Taču citā dziesmā piedalīsies Mārtina tagadējā partnere, britu aktrise Anabella Volisa.

«Iekļaušana ir šī albuma atslēga,» skaidro Mārtins. «Tā saucamais koris sākās ar to, ka mani bērni atnāca no skolas un sāka ierakstu. Savukārt Blū Aivijas Kārteres balsi ierakstījām Ņujorkā, kamēr viņas mamma Bejonse bija studijā. Sengrieķu traģēdijās ik pa laikam iedziedās koris. Manā skatījumā tā izmantošana it kā saka, ka viņi man piekrīt un mudina turpināt dziedāt.»

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu