Krievijas ārlietu ministrs reaģē uz lidmašīnas notriekšanu pie Sīrijas (157)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Reaģējot uz krievu iznīcinātāja notriekšanu pie Sīrijas un Turcijas robežas, Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs ir atcēlis savu trešdien paredzēto vizīti Stambulā, ziņo aģentūra TASS.

«Pieņemts lēmums atcelt rīt paredzēto Krievijas un Turcijas ārlietu ministru tikšanos,» TASS citē Lavrova teikto žurnālistiem.

Vienlaikus Lavrovs mudinājis Krievijas pilsoņus atturēties no ceļojumiem uz Turciju.

Kā ziņots, Turcijas gaisa spēki pie Sīrijas robežas otrdien notrieca Krievijas kara lidmašīnu, kas, kā apgalvo Ankara, bija pārkāpusi tās gaisa telpu.

Krievijas Aizsardzības ministrija apstiprināja, ka pie Sīrijas un Turcijas robežas notriekts Krievijas iznīcinātājs «Su-24», uzsverot, ka lidmašīna neesot pārkāpusi Turcijas robežu.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins vēlāk otrdien paziņoja, ka Krievijas lidmašīnas notriekšana pie robežas ar Sīriju atstās nopietnu iespaidu uz Maskavas attiecībām ar Turciju.

Komentāri (157)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu