Brīvdienās varētu būt vaļā «Žagarkalna» pirmā nogāze; citi kalni vēl gaida (5)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Ja laikapstākļi pieturēsies gana auksti, sestdien varētu tikt atvērta pirmā slēpošanas trases «Žagarkalns» nogāze, prognozēja «Žagarkalns» Komunikācijas nodaļas vadītājs Vadims Kameņevs.

Viņš norādīja, ka šonakt tiks sākta sniega ražošana - darbināti sniega pūtēji. Pēc Kameņeva teiktā, nogāzi varēs atvērt tādā gadījumā, ja tuvākās divas diennaktis temperatūra saglabāsies stabilos mīnus grādos.

Tostarp viņš norādīja, pat, ja laiks nebūs tāds kā cerēts, vismaz būs izmēģinātas visas iekārtas un pārbaudīts, ka viss ir pilnīgā gatavībā sākt jauno sezonu.

Slēpošanas un atpūtas kompleksa «Ozolkalns» valdes locekle Līga Rokpelne aģentūrai BNS sacīja, ka šonedēļ «Ozolkalns» noteikti nevērsies vaļā, jo laika prognozes ir pārāk nepastāvīgas.

Trases vērt vaļā nedēļas nogalē nedomā arī atpūtas parkā «Rāmkalni». Parka mārketinga projektu vadītājs Uldis Janušs vēsta, ka laiks patlaban ir pārāk silts, lai sāktu aktīvu darbību.

Aģentūra BNS jau rakstīja, ka Latvijas slēpošanas trases pamazām gatavojas ziemas sezonai, pārbaudot iekārtas un pilnveidojot pakalpojumu klāstu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu