Jautājumu ekspresis ar atzinību guvušo dejotāju Baibu Klints: viss ir iespējams! (6)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/baibaklints

Baiba Klints ir latviešu dejotāja, kura sev izvirzījusi mērķi - izsisties ārpus Latvijas, nest savu un Latvijas vārdu pasaulē. Kopš 2010. gada Baiba ik vasaru apmeklē «Urban Dance Camp» (UDC) deju nometnes, kas mākslinieci padarījušas par konkurētspējīgu dejotāju pasaulē. Šobrīd viņa ne tikai trenējas, bet pasniedz meistarklases gan Latvijā, gan ārvalstīs.

horeogrāfijas darbiem

«Šī deju kombinācija bija manā «Youtube» kanālā kopš 2013. gada, un nometnes organizatoriem tā šķita ļoti spēcīga, kas man bija liels pagodinājums, jo viņi sadarbojas ar pasaules līmeņa horeogrāfiem un dejotājiem. Saņemt šādu komplimentu bija liels gods,» portālam «Tvnet» atklāja Baiba.

Lai arī Baiba bieži ceļo un trenējas ārvalstīs, šonedēļ viņa bija ieradusies dzimtenē. Mirklī, kad ārzemēs dzīvojošā latviešu hip hop deju pavēlniece Baiba Klints, ieradās Latvijā, lai pasniegtu deju nodarbības, tikāmies ar viņu, lai uzdotu piecus ekspresintervijas jautājumus.

Lūk, jautājumi, uz kuriem Baibu Klints lūdzām atbildēt:

  1. Kādēļ, tavuprāt, hip hop deju kultūra Latvijā nav augsti attīstīta, kas mums pietrūkst?
  2. Kas ir tas, kas hip hop dejā tevi kā sievieti uzrunā, ņemot vērā, ka daudziem šis šķiet diezgan agresīvs, pat vīrišķīgs dejas stils?
  3. Kāds ir tavs viedoklis par šobrīd tik aktuālo dejas stilu «twerking»?
  4. Tuvojas Ziemassvētki - laiks, kad visi domā par mājām. Kur ir tavas mājas, kur tu sevi redzi?
  5. Kāds ir tavs ieteikums visiem tiem, kam ir vēlme dejot, bet trūkst motivācijas?

Noskaties arī Baibas Klints jaunāko deju video:

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu