Kas gaidāms šomēnes? Lasi decembra horoskopā! (11)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: timo_w2s, CC BY-SA 2.0

Decembra horoskops

  • AUNS Tavi panākumi, gada pēdējā mēnesī, būs pilnībā atkarīgi no spējas pareizi organizēt savu darba grafiku. Velti lielāku uzmanību paveiktā kvalitātei, atturies no steigas, jo paviršības var dārgi maksāt! Attiecībās ar kolēģiem šis mēnesis vairāk būs kā svētki, kā jautrs izklaides posms. Nav izslēgts, ka iemantosi jaunus paziņas, domubiedrus. Mājas dzīvē svarīgāks var izrādīties mēneša sākums un pati gada nogale. Naudas lietās zināmas problēmas var sagādāt parādu atdošana, labāk klāsies tiem Auniem, kuriem nav kredītsaistības. Ziemassvētkus tīkosi pavadīt ģimeniskā garā. Otrā pusīte vēlēsies attiecībās ienest vairāk dvēseliskā momenta, esi iejūtīgāks un pretimnākošāks pret partnera vēlmēm!
  • VĒRSIS Kaut arī apkārt būs jūtama svētku noskaņa, tu būsi tā apkrāvies darbiem, ka Ziemassvētku dāvanu iegādi atliksi uz pēdējo brīdi. Taču tavai rosībai būs arī atbilstoši rezultāti. Gūtos ienākumus prātīgi ieguldīsi sava mājokļa labiekārtošanā un neliela uzkrājuma izveidei. Pateicoties savām saimnieciskajām un vadītāja dotībām, gūsi apkārtējo novērtējumu un atzinību. Kāds Vērsis vēlēsies uz dzīvi paraudzīties nedaudz savādāk, meklēs iespēju attīstīties garīgajā plānā. Visticamāk arī gada nogale mudinās uz pārdomām. Ja līdz šim paveiktais tevi apmierinās, tavs kopējais noskaņojums būs vienkārši izcils. Taču, ja manīsi būtiskas nepilnības, neliksies mierā, kamēr nebūs kaut kas darīts lietas labā. Ziemas saulgriežu laiks solās būt ļoti patīkams, gada izskaņa, piedzīvojumiem pilna.
  • DVĪŅI Tu apkārt notiekošo uztversi pārāk personīgi, saasināti. Attiecībās ar tuviniekiem būs nedaudz grūtāk panākt kompromisus, izprast otra cilvēka rīcību. Lai nerastos lieki konflikti, esi savaldīgs un saglabāt tev tik raksturīgo humora izjūtu. Rēķinies, sākot ar decembra vidu, tehniskas problēmas var manāmi kavēt darba lietas, tāpēc jau laikus pārliecinies, ka dators un cita profesionālā tehnika ir atbilstošā stāvoklī! Kolēģu padomi var šķist nevajadzīgi, taču zvaigznes iesaka rūpīgāk ieklausīties līdzgaitnieku teiktajā, tieši spēja lasīt starp rindiņām var palīdzēt saprast dažu problēmu cēloni un arīdzan iespējamo risinājumu tai. Ja parasti tev tiek uzticēta salavecīša loma, tad šogad jo īpaši rūpēsies par gados jaunāko ģimenes locekļu prieka un sajūsmas dzirksteli viņu acīs.
  • VĒZIS Kaut arī tu pēc dabas esi kautrīgs un atturīgs, taču šobrīd tu vēlēsies atstāt paliekošu iespaidu uz apkārtējiem. Daudz domāsi, kā izcelties ar savām prāta spējām, kā arī ģērbšanās stilu, izturēšanos. Vairāk nekā citreiz, uzrunās lietas, kuras saistītas ar ezoterisko pasauli. Varbūt pat pats sajutīsi kādas spējas, redzēsi zīmīgus sapņus. Galvenais, nenobīties no piedzīvotā, bet meklēt zinošāka cilvēka skaidrojumu un atbalstu. Decembris būs īpaši pateicīgs radošajiem Vēžiem. Tu droši vari iesaistīties jaunos projektos, publiski uzstāties. Ģimenes dzīvē lietas ritēs savu gaitu. Atvasītes, protams, uz Ziemassvētkiem būs sagatavojušas garu dāvanu sarakstu, taču tev būs jāsaka savs vārds, lai pārāk neizdabātu viņu kaprīzēm.
  • LAUVA Decembra pirmajās divās nedēļās svarīgi koncentrēties profesionālajiem pienākumiem. Tieši šajā periodā paveiktais, var spēlēt lielu lomu tavā karjeras kāpumā. Izmanto savas aktiera un diplomāta dotības, lai veidotu pēc iespējas saskanīgākas attiecības ar kolēģiem. Savukārt, komunicējot ar priekšniecību, esi lietišķs un kā nākas, argumentē savu viedokli, esi piesardzīgāks ar solījumiem. Sākot ar mēneša vidus, tu arvien vairāk uzmanības veltīsi privātajām darīšanām, svētkiem. Lai visa svinēšana nepārvērstos par vienu vienīgu dzīvošanu virtuvē un dāvanu iegādi, centies pats izbaudīt Ziemassvētku garu un pavadīt šo laiku kā vēlies tu un tava otrā pusīte!
  • JAUNAVA Visticamāk košāks un veiksmīgāks tev būs decembra sākums un izskaņa. Mēneša vidus liks vairāk uzmanības veltīt darbam, dažādu formalitāšu kārtošanai. Profesionālās lietas prasīs vairāk gribasspēka un pacietības nekā parasti, jo bieži nāksies nodarboties ar lietām, kas neinteresē un jāveic tikai un vienīgi pienākuma dēļ. Sākot ar 16. decembri, vari intensīvāk meklēt sponsorus savām iecerēm, dibināt jaunus kontaktus ar ārzemēm. Nav izslēgts, kāds no radinieku loka piedāvās tev jaunas izaugsmes iespējas, taču ar iesaistīšanos ģimenes biznesā gan esi uzmanīgāks, ne viss var būt ir tik jauks un izdevīgs, kā sākotnēji šķiet. Mīlas frontē tu būsi gatavs jauniem iekarojumiem. Iespējams, tieši tuvāk gadu mijai, nolemsi uzsākt jaunas attiecības vai ievirzīt esošās jaunā gultnē.
  • SVARI Dzīves ritējumu varēsi droši salīdzināt ar šūpolēm - te augšā, te atkal lejā. Mainīgs būs gan noskaņojums, gan panākumi darba lietās un ģimenes dzīvē. Svarīgākais šomēnes nezaudēt līdzsvara izjūtu un ticību saviem spēkiem! Ja tev blakus būs uzticami cilvēki, kuri spēs sniegt morālo atbalstu vajadzīgā brīdī, tad decembris tev izvērtīsies gana radošs. Kāds Svaru zīmes pārstāvis var pat nolemt uzsākt savu biznesu vai nopietni domās par dzīves vietas maiņu. Katrā ziņā, ja esi ko iesācis vai nopietni nolēmis, neļauj šaubām, šķietamiem šķēršļiem mainīt viedokli – rīkojies! Tuvāk Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam tieksies ne vien pēc izklaides, bet arī garīgām vērtībām. Iespējams, iesaistīsies kādā labdarības pasākumā.
  • SKORPIONS Pats decembra sākums būs notikumiem bagāts. Iespējamas pārmaiņas attiecību jomā, kā arī jauni piedāvājumi no darba devēja puses. Svarīgi saglabāt pēc iespējas skaidrāku mērķa apziņu un ieklausīties pieredzes bagātāku līdzgaitnieku viedoklī. Kopumā šomēnes tevī pieaugs interese par garīgām lietām. Visdrīzāk rūpīgi pārskatīsi visu savu dzīvi, kāds pat mainīs attieksmi pret nākotnes plāniem. Decembra vidus, piemērots brīdis, lai īstenotu ar kvalifikācijas paaugstināšanu, eksāmenu kārtošanu saistīto, kā arī veiktu valsts iestāžu apmeklēšanu. Decembra izskaņā, līdz ar Ziemassvētkiem un Jauno gadu, var nākt iepazīšanās, iemīlēšanās. Ņem vērā, ka gadu mija nav pārāk veiksmīga ceļojumiem. Zvaigznes iesaka vairāk laika pavadīt mājīgā atmosfērā.
  • STRĒLNIEKS Patiesi atbilstošs mēnesis jaunu projektu uzsākšanai, sevišķi, ja tie saistīti ar izklaides vai transporta, loģistikas jomu. Iespējams, izdosies gūt jaunus atbalstītājus, sponsorus. Lielu uzmanību veltīsi savas darba kvalitātes celšanai, ko savukārt atzinīgi novērtēs priekšniecība. Naudas lietās veiksme būs nedaudz mainīga, pat neprognozējama, kaut arī kopumā par rezultātiem sūdzēties īsti nevarēsi. Ja gribi uzlabot savu ārējo tēlu, sāc ar attieksmi pret dzīvi, vairāk mīli sevi. Nākamais solis, iespējamā imidža maiņa, sporta zāle, diēta. Svarīgākais, lai tu pats būtu ar sevi apmierināts! Romantiskās attiecības būs atkarīgas no tava noskaņojuma un spējas pielāgoties partnera vajadzībām.
  • MEŽĀZIS Kaut arī tuvojas gada noslēgums, tomēr, šis ir brīdis, kad nākt klajā ar saviem priekšlikumiem, izpaustu līdz šim snaudošos talantus. Mazāk ietekmējies no apkārtējo viedokļa, kādam vienmēr tevis darītais nepatiks, kāds vienmēr tenkos, taču tas nenozīmē, ka tev jāapstājas savos plānos. Šomēnes vairāk nekā citkārt, vari sajust nepieciešamību būt līdzīgi domājošu cilvēku sabiedrībā. Mājas lietās augstu vērtēsi saticību un paklausību no atvasīšu puses. Mīļotais cilvēks lieliski pratīs uzlabot tavu omu, savukārt tu partneri centies iepriecināt, ar kādām pārsteiguma vakariņām vai kopīgu SPA apmeklējumu. No veselības viedokļa sargi savus elpceļus, jo īpaši, decembra vidū. Centies uzturā lietot vairāk vitamīniem bagātu pārtiku, ieturēt regulāru, mērenu fizisku aktivitāti.
  • ŪDENSVĪRS Decembris būs laiks, ko gandrīz pilnībā veltīsi privātajai dzīvei. Kāds Ūdensvīrs uzsāks kopdzīvi, savukārt cits jau būs uzvijis ģimenes ligzdiņu un nu rūpēsies par ģimenes pieaugumu. Kaut arī pēc dabas esi liels individuālists, šoreiz lielā mērā vadīsies no partnera ieteikumiem. Saskanīgās attiecības ar otro pusīti ne tikai uzturēs lielisku omu, bet arīdzan iedvesmos jauniem profesionālajiem mērķiem. Darba ziņā, gan labāk veikt plānošanas darbus, dibināt jaunus kontaktus, bet uzsākt projektus labāk būtu pēc Jaunā gada. Lai šī gada pēdējais mēnesis nesagādātu galvassāpēs darbā, vēlams rūpīgāk sekot līdzi visām formalitātēm, pārbaudīt vai neesi piemirsis kādam doto solījumu. Decembra pēdējā nedēļā iespējams neparedzēts brauciens.
  • ZIVIS Viss mēnesis faktiski paies kā liela brīvdiena, kurā tikai pavisam neliela daļa laika tiks atlicināta darbam. Zīmīgāks decembris izvērtīsies tiem, kuri saistīti ar izklaides, tirdzniecības jomu. Attiecībās ar mīļoto ies kā pa kalniem un lejām. Ne vien viedokļi jūsu starpā var izrādīties diametrāli pretēji, bet arīdzan emocionālais stāvoklis, vēlmes nesakrist. Lai nedaudz mazinātu pretrunas, centies viens otram vairāk pielāgoties un mazāk norādīt uz otra trūkumiem. Sirdī brīvās Zivis tieksies baudīt randiņu periodu, kad vairāki pielūdzēji vai pielūdzējas centīsies iekarot uzmanību. Svarīgi ieklausīties savā sirdsbalsī un nemēģināt racionalizēt attiecību jomu. Decembra otrā puse, jo īpaši izskaņa sola krāšņas emocijas un jautrus brīžus. Taču vienlaikus pastāv zināms traumatisma risks. Vēlams būt piesardzīgākam pie auto stūres, atturēties no paaugstināta riska hobijiem!
Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu