Vācu interneta televīzija tiešraidē translēs Nacionālās operas koncertu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācu interneta televīzija «Klassik.TV» šovakar tiešraidē no Latvijas Nacionālās operas un baleta translēs koncertu «Trīs Osokini un Opera», kurā uzstāsies visi trīs pianistu dinastijas pārstāvji - tēvs profesors Sergejs Osokins un viņa dēli Andrejs un Georgijs Osokini.

interneta vietnē

Patlaban sēdvietas uz koncertu «Trīs Osokini un Opera» ir izpārdotas, bet stundu pirms koncerta sākuma, plkst.18, varēs iegādāties stāvvietu biļetes. Tās būs nopērkamas Latvijas Nacionālās operas kasēs.

Kā ziņots, Osokinu dinastija klausītājus ar kopīgu koncertu priecēja jau pagājušā gada vasarā Dzintaru koncertzālē. Lielās klausītāju intereses iedvesmoti un Latvijas Nacionālās operas aicināti, pianisti Osokini ir izveidojuši vēl vienu kopīgu koncertprogrammu, kas veltīta Jaungada svētkiem.

Šoreiz koncerta programma klausītājiem ar klavieru skaņām atklās ne tikai pianisma zelta repertuāra šedevrus, bet arī operas un baleta pasauli. Tajā būs iekļauts svinīgais Roberta Šūmaņa «Vīnes karnevāls», Ferenca Lista temperamentīgā mūzika, Friderika Šopēna skaņdarbi, pasaules slavenāko operu parafrāzes un fantāzijas, kā arī baletmūzikas šedevru transkripcijas. Koncerts notiks ar nolaistu dzelzs priekškaru, radot jaunu un unikālu akustiku kamermūzikas atskaņošanai.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu